Prezente active ALUMNI-ANMB la un eveniment important din shipping-ul constantean


Vineri, 10 august 2018, Seamen's Club din Constanta a gazduit lansarea volumelor "Rechinii" si "Esuati in infern", aparute la Editura Ex Ponto, avand ca autor pe ziaristul Ion TITA-CALIN de la cotidianul "Cuget Liber". Cu aceasta ocazie, presedintele Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN), Adrian MIHALCIOIU, vicepresedinte ALUMNI-ANMB, i-a decernat acestuia o placheta si un premiu pentru intreaga sa cariera, la fel cum au procedat si reprezentantii Administratiei Porturilor Maritime din Constanta. Cea de-a doua placheta acordata a fost tot pentru reflectarea jurnalistica a realitatilor din viata portului Constanta.

La acest eveniment publicistic a fost prezent si CLC Gheorghe BOSINCEANU, absolvent din promotia 1979 a Institutului de Marina "Mircea cel Batran", presedintele grupului de firme "Histria", ale carui companii de navigatie sunt singurele care au investit si au construit, de-a lungul timpului, o intreaga flotila, asigurand locuri de munca pentru navigatorii romani. Intrucat se implinesc 25 de ani de la semnarea primului contract colectiv de munca, de catre SLN si Histria Group, Adrian MIHALCIOIU i-a inmanat omului de afaceri o placheta omagiala.

Evenimentul a fost sustinut si intregit, din punct de vedere cultural, de cantaretul folk Laurentiu MARINESCU si de o parte din membrii Clubului Umoristilor Constanteni, printre acestia aflandu-se si Liviu KAITER, membru ALUMNI-ANMB, care a prezentat asistentei cateva dintre epigramele sale marinaresti.

In pregatirea evenimentului, presedintelui SLN i-au fost alaturi Aurel STOICA si Costica STICI, membri ai staff-ului SLN si ai ALUMNI-ANMB.

Din randul invitatilor, au mai facut parte urmatorii membri ALUMNI-ANMB: Laurentiu MIRONESCU, Neculai IUREA, Dinu ATODIRESEI si Vasile GHEORGHIES.

 

© 2018 ALUMNI Academia Navală "Mircea cel Bătrân"

Search